مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام.بنده یک موتور خریدم و مدارک برگ سبز کارت موتور و قولنامه هست و برگ بیمه مدارک کامل هستش یا نه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ ولی شما به کارت شناسایی موتور اشاره ای نکرده اید . مدارک شما کامل است اما نسبت به اخذ کارت شناسایی موتور نیز بر اساس مدارکی که در اختیار دارید ، اقدام کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برگ کمپانی ، برگ معاینه فنی
، وکالتنامه هم لازم است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام،

برگ سبز و کارت موتور و بیمه نامه از مهمترین مدارکی هستند که برای مالکیت و استفاده از یک موتورسیکلت لازم است. با این حال، برای اطمینان بیشتر، بهتر است مدارک دیگری نیز راجع به موتور خود داشته باشید.

قولنامه معمولاً به عنوان یک مدرک در سطح خصوصی استفاده می‌شود و برای انتقال مالکیت موتورسیکلت، می‌توانید از قرارداد فروش استفاده کنید که باید به صورت رسمی و با امضای طرفین صورت گیرد.

علاوه بر این، برای اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت مدارک موتورسیکلت، می‌توانید با مراجعه به سازمان‌های مربوطه مانند اداره‌ کل راه‌ و شهرسازی، سازمان ترافیک و سازمان بیمه‌های ایران، اطلاعات لازم را کسب کنید. همچنین، می‌توانید با مراجعه به دفتر املاک و مشاورین حقوقی، نسبت به وضعیت مدارک خود مشورت کنید و از نظرات و توصیه های آن‌ها در خصوص مدارک و قوانین مربوط به خرید و فروش موتورسیکلت استفاده کنید.