مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دهیار و شورای روستا

عرض سلام و خدا قوت خدمت شما و اما بعد...
مالک زمینی هستم در روستا به متراژ که ١٠ هزار متر قسمتی را صرف کارعام المنفعه کرده ایم و قسمتی را جهت پارکینگ گلزار شهدا و حسینه محل که ورودی روستا است قسمتی را به بسیج داده ایم و قسمتی را برای خود نگاه داشته ایم بسیج بین منزل مسکونی و دیوار خود یه فاصله گذاشت به طول ٥ متر که شد یک کوچه و این کوچه به زمین خود من ختم میشود که باز این کوچه بن بست است طول کوچه ١٢ متر و عرض آن ٥ متر می باشد دهیار و شورای روستا اسرار و پا فشاری میکنند که این طرح هادی است و باید آسفالت و گذر شود در صورتی که کل زمین و کوچه در اختیار بنده است که سند ثبتی دارم جهت شکایت دهیار و شورا به کجا باید مراجعه کرد
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

دهیار نهاد عمومی غیر دولتی هستش از طریق محاکم عمومی کیفری اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق فرمانداری اقدام بفرمائید . و در صورتی که از هر یک از ارگان های بالا دستی ، به نتیجه ای دست پیدا نکردید ، از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری بفرمائید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهارنظر دقیقتری به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق فرمانداری مراجعه کنید همچنین می توانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شکایت خود را به فرمانداری محل تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر کوچه اختصاصی باشد دهیاری
و بنیاد مسکن نمیتوانند بدون اجازه ، کوچه را جز کوچه عمومی قرار بدهند

شما باید در ابتدای کوچه فنس کشی نمایید تا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بخشداری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بخشداری موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما که کلی از زمین خود را بخشیدی این هم روش

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و خسته نباشید

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد که زمین و کوچه مذکور در اختیار شماست و شما می‌توانید از آن به عنوان صاحب مالکیت استفاده کنید. با این حال، دهیار و شورای روستا ادعا می‌کنند که طرحی برای این کوچه وجود دارد و باید آسفالت و گذرگاهی برای آن ایجاد شود.

در این صورت، برای شکایت از دهیار و شورای روستا، می‌توانید به دفتر شورای اسلامی شهرستان، دفتر قضایی یا دادگاه مربوطه در شهرستان خود مراجعه کنید و شکایت خود را از این اقدام مطرح کنید. در اینجا، باید اطلاعات کاملی از موضوع شکایت خود، از جمله مستنداتی که مالکیت شما را ثابت می‌کنند، ارائه دهید. همچنین، اگر شما در طول فرآیند قانونی به وکیل نیاز داشتید، می‌توانید از خدمات یک وکیل مشاوره بگیرید.

در کل، برای حل مسائلی که با دهیار و شورای روستا مرتبط هستند، بهتر است ابتدا تلاش کنید با آن‌ها به صورت مستقیم و از طریق روش‌های صلح‌آمیز و مذاکره، به توافق برسید. در صورتی که تلاش‌های شما به نتیجه نرسید، می‌توانید به راه‌های قانونی روی آورید. به هر حال، برای رسیدگی به مسائلی که با دهیار و شورای روستا مرتبط هستند، بهتر است از روش‌های قانونی و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه استفاده کنید.

ضمنا بهتر است قبل از هرگونه اقدامی، با مراجعه به دفتر املاک و یا وکیل خود و یا مراجع مربوطه، در خصوص مواردی که به حقوق شما مرتبط هستند، مشورت کنید.