مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام اگه بخایم دیه ی تصادف رو اقساطی نکند باید چیکار‌کرد و اینم بگم که طرف های مقابل ک 2نفرند جرم انجام‌دادند‌ک بخاطر نداشتن سو سابقه حکمشون تبدیل ب پرداخت نقدی شد دیگ زندان نرن اگه بخام دیه ام رو نتونن قسطی پرداخت کنن باید چیکار‌ کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی می تواند از اعسار استفاده کند اگر شما دلایلی داده بر درآمد ایشان داریم می توانیم در آن جلسه ارائه بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر شما دلایلی دارید که اعسار شامل حال آنها نمیشود میتوانید ارایه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام درصورتی که اموالی از محکوم علیه سراغ دارید به دادگاه معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست اعسار از پرداخت دیه آنها را رد کنید و ثابت کنید که اموالی دارند تا دیه را یکجا پرداخت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اموالی وجود دارد معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با ادله و دلایلی که در اختیار دارید بایستی تمکن مالی طرف مقابل خود را به اثبات برسانید. به طور مثال به شغلی که طرف مقابل شما دارد استناد بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در ‌ جلسه دادرسی اعسار ، معسر نبودن محکوم علیه را اثبات نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم می توان دادخواست اعسار داد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای پرداخت دیه به صورت نقدی، می‌توانید با خانواده خود و خانواده خانواده مقابل، مذاکره کنید و توافقی برای پرداخت دیه به صورت نقدی بسته و مبلغ آن را پرداخت کنید. در صورتی که شما و خانواده مقابل نتوانید به توافقی درباره پرداخت دیه به صورت نقدی برسید، می‌توانید به دادگاه مربوطه مراجعه کرده و درخواست تقسیط پرداخت دیه را اعلام کنید. در این صورت، دادگاه ممکن است به شما اجازه پرداخت دیه به صورت اقساطی را بدهد. لازم به ذکر است که شرایط قانونی پرداخت دیه ممکن است متفاوت باشد، لذا بهتر است با وکیل در این زمینه مشورت کنید و با قوانین و مقررات مربوطه خود آشنا شوید. همچنین، در صورتی که خانواده مقابل از دادگاه درخواست پرداخت دیه به صورت نقدی کرده اند، شما نیز می‌توانید از حق خود برای اعتراض به این تصمیم استفاده کنید. به همین دلیل، ممکن است به شما پیشنهاد شود که با وکیل خود درباره شرایط قانونی و مسیر قانونی برای حل این مسئله صحبت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی ملاک است بستگی به نوع دیه و یک سری عوامل خاص دارد