مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن حق بیمه بعد از ازدواج

سلام وقت بخیر . پدرو مادرم ازدست دادم و حقوق بازنشستگی پدرم از طریق وکالتی ک ب من دادن ب کارت من واریز میشه، سوالم از خدمتتون این که من ازدواج کردم 1ماه ولی مجدد حقوق ب کارتم واریز شد، چرا ؟؟ بعداز ازدواج باید به بیمه اطلاع داد تا حقوق قطع بشه یا از طریق سیستمی خودشون متوجه میشن و قطع میشه ؟
خواهرمم 3سال ازدواج کرده برای ایشان هم اطلاع ندادیم آیا حقوقش قطع شده و ب حساب من واریز شده؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله باید اطلاع دهید و جریمه خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید حضوری به بیمه مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالاً متوجه نشده اند بهتر از اطلاع دهید شاید عواقب ضرر مالی داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالاً متوجه نشده اند خودتان اطلاع دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز نیست شما اقدامی انجام دهید . بیمه از طریق سیستمی در صورت نیاز اقدام به قطع بیمه خواهد کرد و اقدامی از سوی شما لازم نیست که به انجام برسد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید به بیمه مربوطه رجوع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست مراتب فوت مرحوم پدرتان را به بیم گزارش نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و احترام

احتمالاً شرکت بیمه اطلاعات مربوط به ازدواج شما و خواهرتان را از سامانه مربوطه دریافت کرده و به همین دلیل حقوق بازنشستگی پدرتان بعد از ازدواج به حساب شما واریز شده است. برای اطمینان بیشتر، بهتر است با شرکت بیمه تماس گرفته و از وضعیت حساب بازنشستگی پدرتان پس از ازدواجتان سوال کنید.

در اکثر موارد، بعد از ازدواج، باید به شرکت بیمه اطلاع داده شود تا حقوق بازنشستگی قطع شود. در صورتی که ازدواج را به شرکت بیمه اطلاع ندهید،حقوق بازنشستگی شما ادامه خواهد داشت و به حساب شما واریز می‌شود. با این حال، بهتر است که به شرکت بیمه اطلاع دهید تا ضمن رعایت قوانین و مقررات، همه مسائل مربوط به بازنشستگی شما به درستی و به صورت قانونی حل شود. همچنین، در مورد حقوق بازنشستگی خواهرتان نیز، باید با شرکت بیمه تماس گرفته و از وضعیت حساب بازنشستگی او پس از ازدواجش سوال کنید.