مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشررع

باسلام. بابت خيانت و رابطه شوهرم از كجا شروع كنم ؟ امروز رفتم پليس فتا و دادسراي ارشاد ! بهم گفتن برو خدمات قضايي ، دادخواست رابطه نامشروع بده و يه سري اسكرين شات كه دارم ضميمه كنم ! بابت ادرس اون خانوم كه هيچ اطلاعاتي ندارم بايد چطور اقدام كنم ؟ شكايت كنم ؟ من مي خوام هم از شوهرم و همون خانوم شكايت كنم !

پاسخ ها :

یک وکیل

شکایت چاره کار نیست زیرا صرف داشتن اسکرین شات دلیل بر ارتکاب جرم نیست . آنها به راحتی میتوانند ادعای ازدواج موقت کنند.

پرسشگر :

باسلام. خوب همين كه ادعا كنه كه زن گرفته ، خوبه !
لااقل تكليف من روشن مي شه !
پس مي تونم دادخواست بدم با اين مدارك ؟ ؟ ؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

روابط نامشروع از حوزه کلانتری و دادسرا گرفته شده و بایستی در دادگاه اقدام کنید با توجه به تهدید امیز بودن اینگونه شکایات بهتر است کمک حقوقی بگیرید