مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بدهی طرف قرارداد

باسلام دوهفته پیش وانت فروختم ب کسی ک 10مبلغ قرارشد15بعدپرداخت کنن ب من متاسفانه پولوندادن چیکارکنم راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید معامله را فسخ نماید یا مبلغ خود را دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال به علت عدم رعایت قواعد نگارشی ، نامفهوم و مبهم است . شایسته است که پرسش خود را با تفصیل بیشتری همراه با رعایت قواعد نگارشی مطرح بفرمائید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح شكايت يا دادخواست نماييد
سوال كامل نيست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مبایعه نامه باید بررسی گردد ولی بصورت کلی می توانید از ایشان مطالبه نمایید پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح کنید و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه ثمن دهید.اگردرقرارداد شرط فسخ قرارداده باشید میتوانید فسخ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید ا

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد قراردادفی مابین ملاک عمل است اگر حق فسخ دارید تقاضای فسخ نمایید یا این که مطالبه مابقی ثمن معامله را بخواهید ، از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تقدیم دادگته نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابد قرارداد مورد ملاحظه قرار گیردتا اظهارنظر دقیق حقوقی صورت پذیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت خریدار به شورای حل اختلاف

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
متأسفانه، عدم پرداخت بدهی توسط خریدار برای فروشنده مسأله‌ای مزعوم است که شاید در آینده بیشتر شود. در چنین مواردی، اولین قدم برای شما باید ارتباط با خریدار باشد و برای ایجاد توافق بین شما، بهتر است با او تماس بگیرید و با او در مورد بدهی صحبت کنید. به او بدهی را یادآوری کرده و او را به پرداخت بدهی تشویق کنید. ممکن است مشکلی در پرداخت بدهی وجود داشته باشد که برای خریدار رفع آن دشوار است. در این صورت، می‌توانید به او زمان بیشتری بدهید تا بدهی را پرداخت کند.

در صورتی که تلاش شما برای توافق با خریدار به نتیجه نرسید، می‌توانید از طریق وکیل یا مشاور حقوقی به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را برای پرداخت بدهی توسط خریدار از طریق دادگاه ارائه کنید. با این حال، این روش زمانبر و پرهزینه است و بهتر است ابتدا تلاش کنید که با خریدار توافق کنید. همچنین، در صورتی که به صورت نقدی فروش داده‌اید، در قرارداد فروش باید شرایط پرداخت بدهی را مشخص کرده بودید. در این صورت، می‌توانید با استناد به قرارداد فروش، حق خود را ازخریدار بخواهید.

در هر صورت، بهتر است ابتدا با خریدار تماس بگیرید و سعی کنید به صورت دوستانه و با رعایت احترام متقابل، مسأله را حل کنید. در صورتی که به هر دلیلی توافق نشدید، می‌توانید با مشاوره یک وکیل یا مشاور حقوقی، به دادگاه مراجعه کنید و از او در خصوص راه‌های حل اختلاف در این زمینه مشورت بگیرید.

در نهایت، بهتر است از این پس، در قرارداد فروش، شرایط پرداخت بدهی را به دقت مشخص کنید و در صورتی که به هر دلیلی نمی‌توانید از خریدار چک دریافت کنید، از روش‌های پرداخت دیگری مانند واریز به حساب بانکی استفاده کنید تا در آینده مشکلی برایتان ایجاد نشود.