مشاوره حقوقی رایگان - ماشینی که بنام نخورده ایا میتوان جلو پلاک رو بست

من سه ماه پیش یه وانت فروختم و از خریدار فقط یه قولنامه دستم موند و الباقی پول رو نداد و الان گوشیش خاموشه. ماشین فقط وکالت خورده و پلاک بنام کسی دیگه بود من چجوری میتونم بقیه پول رو مطالبه کنم و ایا برام مشکلی پیش نمیاد چون ماشین رو برده و من فقط یه قولنامه دستی دارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای فردی که سند به نام اوست ممکن است مشکلاتی پیش آید و همچنین برای خریدار . اگر سند به نام شما نیست مشکلی پیش نمی آید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر آدرسش را دارید ابتدا برای مطالبه ثمن برایش اظهار نامه ارسال کنید و مدت محدودی برای پرداخت تعیین کنید و اگر درآن مدت پرداخت نکرد به ضمیمه اظهار نامه و قولنامه دادخواست مطالبه ثمن دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مطالبه ثمن مربوطه را به نمایید