مشاوره حقوقی رایگان - چک بدون تاریخ

سلام
من ده سال پیش مبلغی رو قرض دادم به شخصی ولی ایشون تا امروز این مبلغ رو پس نداده آیا میتونم پولم رو با توجه به گذشت این زمان پس بگیریم یعنی به روز پس بگیرم یا همون مبلغ چک رو بهم میدن؟ و آیا میتونم پیگیری قانونی کنم سپاسگزارم.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام اصولا چک یک تاریخ مرور زمان 5 ساله دارد که بعد از 5 سال خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد ولی خیلی از قضات به آن توجه نمی کنند و تا الان یکسری از چکهای بالای 5 سال را اقدام کردیم و خسارت به روز حساب شد
در صورت تمایل برای مشاوره بهتر عکس پشت و رو و گواهی عدم پرداخت چک را به شماره 09121879857 ارسال فرمایید