مشاوره حقوقی رایگان - لطفا پاسخ بدید بسیار مهم هست (فحاشی)

سلام خسته نباشید بنده در اموزشگاه با یک فردی شوخی ای کردم (شوخی نه ناموسی بود نه تهمت و نه بی احترامی) که ایشان بنده را هل دادند و به فحاشی های جزیی و نه چندان بد پرداختند بنده هم به ایشان تنه زدم ایشان زورشان نرسید و به مادر بنده فحشی بسیار بد و قبیحانه ای دادند که جزو بدترین فحش ها به حساب می اید بنده هم عصبانی شدم ولی خودم را کنترل کرده و ایشان رو طوری زدم که اسیبی ندیدند و حدود 10 میلیمتر ( 1 سانتی متر) از شلوارشان پاره شد ایا حق با کیست ؟ و مجازات بنده و ایشان چه چیزی میتواند باشد؟ سپاسگزارم (شاهد هم وجود دارد) خواهشا تایید کنید و پاسخ داده بشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت ضرب و جرح اگر طرف مقابل نامه پزشکی قانونی داشته باشد شما به پرداخت دیه محکوم خواهید شد

و شما باید شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایید و اگر شما بتوانید اثبات نمایید که طرف مقابل ، شما را ‌مورد فحاشی قرار داده است محکوم خواهند شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسیار کار پسندیده ای کردید که خود کنترلی کردید و دست به اقدام مجرمانه نزده اید . از سوی دیگر گویا شخص مورد اشاره ، به جرم قذف مرتکب شده اند . به علاوه بر این که جرم توهین نیز اقدام کرده اند . شما می توانید با 2 شاهد مرد ، نسبت به اثبات جرم به وقوع پیوسته ، اقدان کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است اگر مشمول قذف نباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایید و از شهادت شهود برای اثبات استفاده کنیداز بابت ضرب و جرح اگر طرف مقابل نامه پزشکی قانونی داشته باشد شما به پرداخت دیه محکوم خواهید شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت ایشان میتوان. تحت عنوان فحلشی و ضرب و جرح عمدی از شما شکایت کند و همچنین شما هم میتوانید تحت عنوان فحلشی و استفاده از الفاظ رکیک از ان شخص شکایت کنید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در خصوص جراحات می بایست به پزشک قانونی مراجعه نمایید و با توجه به درصدی که پزشکی قانونی تعیین می نماید برای شما دیه قرار داده می شود همچنین بابت توهین که جزای آن نقدی میباشد یا بابت حد قصر که مجازات آن 80 ضربه شلاق می باشد میتواند شکایت نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی رسیدگیی کننده می باشد هر دو مرتکب جرم شده اید