مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

با سلام از شخصی که محکومیت مالی دارد ممنوع الخدمات کردم ، چ اداره های شخص ممنوع الخدمات میشه ، و ایا شخص اگر بیمه رانندگان میپردازد و کارت هوشمند دارد قفل میشود یا خیر و ایا میتوانم درخواست قفل شدن کارت هوشمند بدهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تمام مواردی که به کد ملی لازم است مسدود خواهد بود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کلا کارت ملی وی غیر فعال میشه و هیچ کاری نمیتونه انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ممنوع الخدمات شده باشد هیچ کار اداری نمی تواند انجام دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ممنوع الخدمات شدن ، تسری به تمام ارگان ها و سازمان ها و ادارات می باشد . و مختص به ارگان و سازمان و اداره خاصی نیست . بنابراین محکوم علیه ، از خدمات ادارات و سازمان ها مانند سازمان ثبت محروم خواهد بود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند در‌تمام مواردی که نیاز به کد ملی باشد ممنوع الخدمات می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمامی خدمات که نیاز به احراز هویت دارد بنابراین خدمات تمامی ارگانها و سازمانها را شامل میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر چیزی تحت عنوان ممنوع الخدامتی دیگر اجرا نمیشوو

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین این نوع مجازات بر عهده مقام قضایی و بر اساس شرایط پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر اقدام عمومی نیاز به رفع این موانع دارد