مشاوره حقوقی رایگان - خریدار نمیاد سند موتور و تنظیم کنیم

سلام خسته نباشید.
موتور مدل 94داشتم که یکی از اقوام ازم خریدش پرداختم کردن مبلغشو ولی نیومد سند و وکالتی بزنیم برگه کمپانی و بیمه شو دادم بهش همینارو داشتم صسدش نیومده بود هنوز که خودش هم بعد ی مدت فروخت به ینفر دیگه که به من گفت دیگه یدفعه بزن به نام نفر دیگه که ازش خریده حالا اقوام من سره مشکل خانوادگی رفته و نیستش پیداش نیست اصلا فراریه این نفر سومی که خریده موتور و از اقوام من نمیاد و نمیشناسمشم چندسالی هم هست که گذشته از این قضیه باهم هم تسویه کردن حتی نمیدونمم که بین خودشون چیزی نوشتن یا خیر باید چکارکنم ک پیداش کنم یا دردسر ساز نشه برام در آینده؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت بر این که پلاک هنوز به نام شما می باشد ، توصیه می شود که نسبت به توقیف فیزیکی و سندی آن اقدام بفرمائید ، تا با توقیف موتور ، معلوم شود که موتور در اختیار چه شخصی است و به تبع آن ، اقدامات مربوطه را به سرانجام برسانید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید طرح دعوی کرده و الزام ایشان را از دادگاه بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک بدهید