مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام من در سال 99 دوتا حسابهام توسط ستاد مهریه توقیف شد و در سال 401 همه حسابهام بسته شد دیروز رفتم رفع توقیف حساب یارانه را گرفتم ولی بانک گفت که حسابهاتون به علت جرائم اقتصادی از تهران مسدوده . دیروز وارد سایت شدم و به تعدادی سوال پاسخ دادم پیام اومد در دست بررسی . لطفا راهنمایی کنید . سپاسگذارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید چند مدت ثبت نمایید چند ماه زمان میبرد احتمالاً تراکنش بیش از سقف داشته‌اید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مدتی می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا از طریق دادستانی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همان طور خود در سوال اشاره کرده اید ، پرونده شما تحت بررسی می باشد . و با توجه به تراکم پرونده در مراجع قضایی ، باید در این خصوص کمی صبور باشید تا بررسی های لازمه توسط مرجع مزبور صورت گیرد ‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند موضوع را حضوری پیگیری نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

منتظ باشید ملاک تصمیم مرجع مسدود کننده می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت مسدودی حساب را شما احتمالا مربوط ب ورود به سایت های شرط بندی است . ابتدا از طریق دادستانی کل کشور اقدام کنید