مشاوره حقوقی رایگان - ایا تصادف سو پیشینه میشود

باسلام من 8ماه پیش با موتور از جهت خلاف زدم به یه ماشینی الان هم شکایت کرده و من مقصر شناخته شدم میخواستم ببینم الان که پرونده هنوز بسته نشده بخوام از کشور خارج بشم خروجی بزنم به مشکل میخورم یانه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما پرونده مفتوح دارید . و به این علت به دلیل این که تعیین تکلیف نهایی در خصوص این پرونده به انجام نرسیده است ، فلذا در مورد خروج از کشور ، دچار موانعی خواهید شد .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ممکن است ممنوع‌الخروج شده باشید جهت اخذ استعلام به اداره گذرنامه مراجعه نمایید ولی سوء پیشینه محسوب نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
خیر برای خروج از کشور ‌منع قانونی ندارید مگر ممنوع الخروج شده باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ممنوع الخروجی نشده باشید مشکلی نیست از اداره گذرنامه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر منع قانونی ندارد