مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

با سلام و احترام
گویا برای تشکیل کمسیون پزشکی فرد فقط میتونه یک بیماری خاص رو اعلام کنه و فقط همون مورد بررسی میشه، آیا این موضوع صحت داره؟ من دوتا بیماری حاد افسردگی و اضطراب و اگزما(درماتیت سبورئیک) دارم که هردو مقاوم به درمان هستند و در شرایط اضطراب بیماری پوستیم عود میکنه و همین موضوع باعث اختلالات خلقیم شده. میخاستم سوال کنم چطور میشه هردو بیماری رو مطرح کرد چون فقط یک بار میشه درخواست داد و اگه یک بیماری توسط کمسیون رد بشه برای بیماری دیگه نمیشه اقدام کرد. با سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما هر نوع بیماری که دارید مطرح بفرمائید تا تحت بررسی پزشک مرتبط قرار بگیرید . و در بیان بیماری های خود ، محدویت قائل نشوید و تمامی آنها را بیان کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثلا می توانید با پزشک مربوطه مشاوره داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

هر فردی که می داند می تواند معافیت پزشکی سربازی دریافت کند بدین صورت که ابتدا دفترچه اعزام به خدمت خود را تهیه کرده و مراحل آن را شروع کند . سپس از طرف پلیس 10 برای معاینه پزشکی فراخوانده می شود و باید به پزشک متخصص مراجعه کند . در این مرحله است که طبق مشاوره هایی که شما می بینید سوابق پزشکی خود را برده و آن را با پزشک در میان می گذارید. پزشک درخواست بررسی برای معافیت پزشکی صادر می کند و شما می توانید در خواست معافیت پزشکی سربازی خود را در دفتر پلیس 10 ثبت نمایید. از طرف این دفتر شما برای معاینات تخصصی به بیمارستان فراخوانده می شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فرم درخواست معافیت پزشکی را تکمیل و ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد و شما باید مدارک پزشکی خود را ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرم درخواست معافیت پزشکی را تکمیل و ارسال کنید