مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

با سلام. داداگاه کیفری 2 رای نهایی به نفع من صادر کرده برای اجرای حکم من باید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد
کیفری باشد مستقیم می‌رود اجرا

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

لازم نیست کاری انجام دهید پرونده به شعبه اجرای احکام ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر رای قطعی شده است پرونده جهت اجرا به اجرای احکام کیفری می رود پس از آمدان پیامک به اجرای احکام مربوطه مراجعه نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه جهت ارجاع به اجرای احکام پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به اجرای احکام کیفری در همان ساختمان بروید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت رای پرونده به اجرای احکام ارسال میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اجرای حکم لازم نیست کار خاصی را به انجام برسانید. لازم است که کمی منتظر بمانید و تقاضای اجرای حکم کنید تا از طرق شعبه اجرای احکام کیفری، حکم به نحوی که در دادنامه آمده است به اجراء گذاشته شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لازم نیست کاری انجام دهید پرونده به شعبه اجرای احکام ارسال خواهد شد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که درخواست تجدیدنظر نشده باشد و حکم قطعی شده باشد پرونده به اجرای احکام ارسال میشود و از آن طریق میتوان پیگیری اجرای حکم نمود اما در صورتی که تقاضای تجدیدنظر شده باشد باید تا زمان صدور رای دادگاه تجدیدنظر منتظر بمانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم درخواست تشکیل پرونده اجرا خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از قطعی شدن حکم از اجرا درخواست صدور اجراییه کنید