مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هزینه دادرسی مطالبه وجه

در صورت توافق قبل از جلسه شورای حل اختلاف سازش تعیین شده امکان عودت وجه وجود دارد؟
قابل توجه اینکه 3.4 درصد دادگاه حقوقی هزینه دادرسی داده شده و هنوز جلسه دادگاه حقوقی تعیین نشده و فقط وقت جلسه شورای حل اختلاف تعیین شده.
مبلغ مطالبه بالای 200 میلیون تومان می باشد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته این پرسش به نحو دیگری مطرح شده است . که قبلا به این سوال ، به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بله توافق نمایید طرف مقابل، مبلغ را پرداخت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هزینه دادرسی قابل برگشت نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید و ثبت نهایی شده باشد ممکن نیست