مشاوره حقوقی رایگان - کار نوجوان زیر 18 سال

پسر من 15 سال سن دارد و یک کار نیمه وقت انجام می دهد دیروز صاحب کار از تمام بچه ها کاغذی با متن اینکه 30 میلیون به صاحب کار بدهکار هستند با امضا گرفته و هر کدام به عنوان شاهد برگه دیگری را امضا کرده ...لطفا بفرمایید اعتبار این برگه چقدر است ؟و چه باید بکنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کار فرما به اداره کار و دادسرا شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون پسر شما هنوز به سن رشد نرسیده چنین امضایی قابل استناد نیست

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

“بر اساس تبصره 2 ماده 1210 قانون مدنی صغیری که به سن بلوغ رسیده است برای تصرف خود در امور مالی باید رشد خود را اثبات کند “
بنابراین نسبت به امور مالی اهلیت ندارد و اجازه ولی لازم است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از ایشان به اداره کار شکایت کنیدو مشکلی از بابت امضا نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به عنوان ولی قهری صغیر ، باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و توسط شما قابل دفاع میباشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این برگه ها اعتباری ندارند.
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به این زیر 18 سال و صغیر است اعتبار ندارد لیکن به عنوتن ولی قهری به صاحب کار اظهار نامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید و بی اعتباری سند مذکور را به نامبرده اعلام نمایید . اگر فزندتان 15 سال تمام ندارد بکارگیری وی تخلف است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون زیر سن رشد بوده به نظر اعتبار ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پسر شما اگر 18 سال داشت ، تعهد مالی وی معتبر و نافذ بود . اما با توجه به این که 15 سال دارد ، این تعهد قابل نفوذ نیست . گرچه بایستی اشاره کرد که اقدام کارفرما ، اقدامی خلاف قانون بوده است .

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
تا سن هجده سالگی فرزندان محجور محسوب می‌شوند مگر اینکه حکم رشد آن ها
صادر گردد
لذا کلیه تعهدات مالی آن ها فاقد اعتبار است و بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل استناد نمی‌باشد ضمنا کارفرما کار خلاف قانون انجام داده است می‌بایست تمام حق حقوق بیمه سنوات را بپردازد اجازه نداشته از کودک به کار بگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برعلیه پسر شما ممکن است استفاده شود دادخواست ابطال سند بدهید و به اداره کار واحد بازرسی گزارش دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پسرتان به سن قانونی نرسیده و اعتباری در ان نیست

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با توجه به رابطه کارگر و کارفرمایی و عدم واریز وجه به حساب کارگر کاملا مشخص است که به صورت صوری این برگه امضا شده است و اینکه افرادی نیز که به عنوان شاهد ذیل برگه را امضا نموده اند میتوانند این مطلب را شهادت دهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتبار ندارد از طریق اداره کار شکایت نمایید