مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

سلام 17 ماه خدمت کردم بعد مشکل خانوادگی دارم خود کشی هم دارم نمی تونم ادامه بدم 1 سال هم هست پادگان نرفتم میشه دادگاه به قاضی گفت جریمه بقیه خدمت رو پرداخت کنم دیگ خدمت نکنم همچین قانونی هست نمی خوام کارت قرمز بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید درخواست کتبی دهید تا مورد برررسی کمیسیون پزشکی ناجا قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه باید به یگان خدمتی خود مراجعه کنید تا پرونده به دادسرای نظامی ارسال شود و در آنجا لایحه بدهید و از خود دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر از طریق سازمان حوزه نطام وظیفه درخواست معافیت را به علت بیماری روحی و روانی مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دست شما نیست کمیسیون پزشکی در این رابطه تصمیم می‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت باقی مانده خدمت شما ، 7 ماه است و تقریبا 75 درصد از خدمت خود را سپری کرده اید و 25 درصد آن باقی مانده است . توصیه می شود که مافوق خود صحبت کنید و شرایط را در میان بگذارید تا شرایط سهل تری نسبت به ادامه خدمت برای شما فراهم کنند تا سربازی شما به اتمام برسد . البته برای 1 سال غیبت شما ، شامل جریمه هایی خواهید شد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما فرار از خدمت داشته‌اید بهتر است خود را معرفی نمایید تا جرایم شما بخشیده شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر