مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در نهادهای دولتی بعد از اخراج غیر ارادی از دانشگاه افسری ارتش(امام علی)

من از دانشگاه افسری امام علی ارتش به علت داشتن افسردگی و عدم داشتن صلاحیت خدمت(طبق نتیجه کمیسیون پزشکی شورای عالی اداره بهداشت و درمان ارتش ) اخراج غیر ارادی شدم آیا میتونم در دانشگاه ثبت نام کنم یا در آینده در نهاد های دولتی مخصوصا آموزش و پرورش استخدام بشم؟
با فرض اینکه اونا از اخراج من و علت آن خبردار بشن یا نشن خیلی ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
از ارگان‌ مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اخراج شما از دانشگاه افسری ، به هر علتی ، نمی تواند مانع استخدام مجدد شما در ارگان دیگر شود . از سوی دیگر با بهبود یافتن شما ، دیگر دلیلی بر عدم استخدام وجود ندارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی احتمال دارد اما در هر صورت می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به ارگان مربوطه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا همه ارگانها جهت استخدام از لحاظ سابقه پزشکی فرد را بررسی میکنند احتمال مشکل هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید شرایط استخدامی آنان چگونه است