مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه

با سلام
من یک پرونده ملکی دارم که قرارداد مشارکت داشته 3 بار برای موضوعات مختلف با شماره پرونده مجزا به دادگاه فرا خونده شدم و هر سه بار یک شعبه و یک‌دادگاه . بنده احتمال هم دستی بین دادگاه با طرف مقابل خودم را میدهم چه جوری می تونم اعتراض کرده و‌دادگاه را عوض کنم ؟

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

پرونده ها به علت سبق ارجاع به شعبه ای ارجاع می‌شوند که پرونده های قبلی در آن طرح شده

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

طی مراجعت به قسمت معاونت ارجاع میتونید تقاضا کنید که به اون شعبه نره البته الزامی در این خصوص نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید حضوری به معاونت اجرا مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق حفاظت اطلاعات قوه قضائیه به شماره 1580 پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان تغییر شعبه دادگاه وجود نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضوری به معاونت اجرا مراجعه کنید و درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان تغییر شعبه نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شعبه دادگاه عوض نمی شود ، اگر رای علیه شما صادر شود می توانید در مهلت مققر اعتراض نمایید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به گستردگی موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
پرونده های مرتبط در یک شعبه تجمیع و بررسی می شوند برای اعتراض در وقت مقرر قانونی می توانید نسبت به حکم صادره انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما اختیار تعویض دادگاه را ندارید . به طور کلی تعیین شعبه جهت رسیدگی به دعاوی ، از مسئولیت های واحد ارجاع در هر مجتمع قضایی می باشد .

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
چنین نیست چون دادگاه شعب را تخصصی پرونده ارجاع میدهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ریاست دادگستری در میان بگذارید تا پیگیری کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ریاست مجتمع و یا حفاظت اطلاعات قوه قضاییه پیگیری نمایید