مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری ...

با سلام. بنده 5000متر زمین مزروعی بایر داخل محدوده شهر ... دارم که هر گوشه از اون بخاطر ضرورت مورد انجام آسفالت و خیابان کشی قرار گرفته. ولی حدودا ده سال پیش شهرداری ... اقدام به فروش قسمتی از زمین بنده به یک شخص حقیقی نموده و برگه ی واگذاری صادر کرده است. و هم اکنون آن شخص مشغول ساخت شده است. شهردار میگوید سهوا اتفاق افتاده ولی دستور ابطال برگ واگزاری را نمیدهد.
شکایت بنده از شهرداری ... بخاطر فروش مال غیر میباشد. ولی هیچ دادگاهی تاکنون جواب مرا نداده.
چه باید کرد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اگر در اراضی مذکور دارای سند مالکیت هستید، می توانید نسبت به اشخاص متصرف در زمین اقامه دعوای تصرف عدوانی نموده و در خصوص شهرداری اقامه دعوای انتقال مال غیر نمایید، اگر اراضی مذکور در طرح جامع شهری و تبعا طرح تفصیلی در خیابان ، کوچه و یا معبر عمومی واقع شده است، شهرداری باید آن را بر اساس قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرحهای دولتی و شهرداری ها مصوب 1367 و مقررات مرتبط تملک نموده باشد، در صورت عدم رعایت مقررات مربوط می توان از دیوان عدالت اداری ابطال عملیات مربوطه را درخواست نمود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکار عزیزم پاسخ کاملی تقدیم کرده است.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با وکیل حتما مشاوره کنید