مشاوره حقوقی رایگان - جرم حمل اتباع

باسلام چندشب قبل ماشین پسرم رو با ده افغانی گرفتن وتیراندازی شد به ماشینش ویک زخمی ویک کشته شداز اتباع،پسرم فعلا بااخذ وثیقه بیرونه،خواستم بدونم چه میشه نتیجه دادگاهش،سابقه نداره ولی فکرکنم جوری بازجویی رونوشتن که انگار چندجانبه دیگه هم انجام داده اینکارو،خواستم بدونم نتیجه چی میشه؟آیا حمل اتباع زندانی داره دراین صورت؟ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله به علت حمل وجا به جایی اتباع خارجی غیر قانونی مجازات حبس دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه دادگاه قابل پیش‌بینی نیست و عوامل و متغیرهای گوناگونی بستگی دارد. بایستی دید محتویات پرونده و جرایم انتسابی به پسر شما چه می‌باشد تا بتوان تا حدودی از وضعیت آینده خبر داد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما شامل حبس می‌باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حمل اتباع بیگانه غیر مجاز جرم است، لیکن تشخیص وتصمیم قاضی ملاک عمل است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معاونت در قاچاق انسان حبس طولانی مدت بدن استفاده از نهادهای ارفاقی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قاچاق انسان محسوب میشود و مجازات بالای دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

بلی اگه اتباع مجوز نداشته باشند مجا زات میشه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ماشین تا 6 ماه توقیف هست. قاچاق انسان محسوب نمی شود نگران نباشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

حمل و جابجائی اتباع خارجی غیرمجاز توسط وسایل نقلیه شخصی و عمومی- ترمینال ها، پایانه ها، آژانس های مسافربری اعم از اتوبوس، مینی بوس،سواری تاکسی، وانت بار، موتور سیکلت ممنوع می باشد

که در صورت مشاهده علاوه بر مجازات های فردی، وسیله نقلیه برای بار اول به مدت شش ماه و برای بار دوم به مدت یک سال توسط مراجع ذیصلاح توقیف خواهد شد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این موارد، نتیجه دادگاه بستگی به مجموعه ای از عوامل دارد، از جمله شواهد موجود، جزئیات حادثه، شهادت شاهدان و مدارک مرتبط با پرونده. با این حال، همه جرائم در قوانین کیفری تعریف شده اند و به ازای هر جرمی، مجازات خاصی تعیین شده است. جرم حمل اتباع نیز به عنوان یک جرم در قوانین کیفری تعریف شده است و مجازات آن به شدت وابسته به شرایط خاص هر پرونده است.

با توجه به اینکه پسر شما سابقه ندارد، ممکن است بتواند با پرداخت جریمه یا اخذ وثیقه از زندان رهایی یابد. با این حال، بستگی به شرایط و جزئیات دقیق پرونده دارد.