مشاوره حقوقی رایگان - نصب سایبان زیر پنجره

سلام وقت بخیر
ما در طبقه اول آپارتمان دو طبقه ای زندگی میکنیم. در همکف واحدی ساخته شده است که راه ورودی اش با دو واحد جدا است.
واحد همکف به حیاط مشاع دسترسی دارد ولی ما که طبقه همکف هستیم به حیاط دسترسی نداریم. الان طبقه همکف، بدون گرفتن رضایت از ما، در زیر پنجره واحد ما با آهن و حلب برای خود سایبان زده است. اگر شکایت کنیم میشود سایبان را تخریب کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی از مشاعات و رفع ممانعت از حق و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

وقتی به حیاط دسترسی ندارید استفاده اختصاصی همکف می باشد بنابراین امکان تخریب ندارید چون ذی نفع نیستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع باید کارشناسی شود تا ایشان در این مورد نظر دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ گویا همسایه شما در فضای مشاع بدون اجازه و رضایت شما، دخل و تصرف کرده است. به همین سبب از لحاظ قانونی شما حق دارید که از طریق مراجع قضایی نسبت به امحاء آن اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق همچین اقدامی را ایشان نداشته است می‌توانید درخواست تخریب آن را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان چنین حقی نداشته و شما میتوانید بابت تصرف عدوانی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رفع تصرف عدوانی طرح گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس نظر دهد سپس اگر نظر وی مساعد بود میتواند دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر حیاط بین هر سه واحد مشاع هست نامبرده بدون اجازه شما حق احداث سایبان نداشته میتوانید دادخواست داده و حکم قلع و قمع بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نصب هرگونه وسایل در مشاعات و تغییر در آن می بایست با رضایت مالکن و مجوز شهرداری باشد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
در صورتی که در فضای خودش باشه خیر

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه در قسمت مشاعات ساختمان باشد بله

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

هرگونه تصرف در قسمتهای مشاعی اپارتمان بدون اذن سایرین قانونی نیست ومیتوانید پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به اقدام در مشاعات بدون رضایت شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

این امر بستگی به قوانین ساختمانی و قوانین مربوط به مالکیت مشترک در این موارد دارد. اگر سایبان زیر پنجره شما بدون رضایت شما نصب شده است و این موضوع به مشکلاتی برای شما منجر شده است، شما می‌توانید به مراجع مربوطه شکایت کنید.

در بسیاری از موارد، نصب سایبان برای دیگران تخلّف محسوب می‌شود، مخصوصاً اگر آن سایبان به شکلی باشد که مانع از دید شما و یا از دسترسی به نور و هوا باشد. با این حال، قبل از اقدام به تخریب سایبان، بهتر است با مسوولان مربوطه، از جمله مدیر ساختمان مشورت کنید تا از حقوق و تعهدات شما به عنوان مالک واحد در طبقه اول مطلع شوند و در مورد راه‌حل‌های ممکن برای حل این مشکل به شما کمک کنند.