مشاوره حقوقی رایگان - وسیله سرقتی

سلام من برادرم یه دوست افغان داره ماشین به نام داداشم وپلاک هم همینطور بعد این دوستش یه وسیله که نمیدونه سرقتی هستش میخره می‌ره بفروشه که خریدار صاحب اون اجناس بوده و بعد دوست داداشم میگه این هارو من خریدم ورسید هم داره وقتی می‌ره کارداشته ماشین رو همونجا میزاره ماشین رو کلانتری می‌بره الان داداش من بگه ماشین رو فروخته یا بگه من در جریان نیستم داداشم تو یه شهر دیگه هست درضمن سرباز فرار هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برادر شما میتواند اعلام نماید که مالک خودرو است و خودرو را به دوست خود امانت داده است و درخواست آزادی ‌خودرو را نماید

یا برادر شما اعلام نماید که خودرو متعلق به من نیست و متعلق به خود شخص افغانی است
یا