مشاوره حقوقی رایگان - بی اطلاع بودن از مال سرقتی و امانت گذاشتن

بنده به هیچ وجه در جریان سرقتی بودن لب تاپ که دست دوستم بود نداشتم و او لب تاپ را برای مدتی نزد من به صورت امانت گذاشته بود حالا او را گرفتن و گفته دست من بنده جرمم چی هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صفا دست شما امانت باشد مشکلی برای شما پیش نمیاد.
ولی اگر با علم به اینکه سرقتی است خریداری کرده باشید در این صورت جرم محسوب می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به صرف امانت دست شما بودن و بی اطلاعی شما از سرقتی بودن مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما جرمی مرتکب نشده اید چرا که نه مباشرت در جرم است و نه معاونت در جرم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما همین جمله را به مرجع قصایی بگید تبرئه می شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما هیچ اطلاعی از سرقتی بودن مال مسروقه نداشته باشید مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود و شما اعلام نمایید که از سرقتی بودن ، اطلاعی نداشته آید و مال مسروقه به صورت امانت نزد شما بوده است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام باید اثبات کنید که لب تاب دست شما امانت بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات این امر که لب تاپ دست شما امانت بوده است جرمی نخواهید داشت در غیر اینصورت به مجازات نگهداری مال مسروقه محکوم خواهید شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عدم سو نیت شما در دادگاه احراز سود تبرئه خواهید شد

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، از خود دفاع کنید و عدم اطلاع خود را اثبات کنید .

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام باید عدم اطلاع سرقتی بودن اموال مسروقه را اثبات نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرمی مرتکب نشده اید در تمام مراحل رسیدگی حقیقت را بگویید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام تحویل دهید و اعلام کنید که هیچ اطلاعی از مسروقه بودن آن نداشته اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید اثبات کنید که امنیت بوده و شما اطلاعی از سرقتی بودن ندارید منع تعقیب در غیر اینصورت جرم اختفای مال مسروقه در مورد شما صادر میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که بتوانیدامانت بودن آن و عدم علم خود نسبت سرقتی بودن لپ تاپ را اثبات نمایید تبریه میشه

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر اثبات کنید اطلاع از سرقتی بودن مال نداشتید مرتکب جرمی نشده اید در غیر این صورت می‌توان به عنوان تحصیل اموال مسروقه به شما اتهام زد.

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

اثبات نمائید که بی اطلاع بوده اید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شما هیچگونه سوء نیت و علم و اطلاعی از این موضوع نداشته اید میتوانید دفاع مناسب به نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسئولیتی متوجه شما نیست اگر همراه با دفاعیات مناسب باشد

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
با توجه به عدم علم شما و امانی بودن هیچ مجازاتی درانتظارتان نمی باشد و
ممکن است لازم باشد آن را به اثبات برسانید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

واقعيت را با صداقت بفرماييد و با تاكيد اينكه بي اطلاع كامل بوده ايد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید اثبات کنید که اطلاعی نداشتید در این صورت مرتکب جرمی نشده اید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

همین دفاعیات را از خود در مراجع قضایی نمائید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما اثبات کنید که بصورت امانی نزد شما بوده و اطلاعی نداشتید که سرقتی بوده مشکلی براتون پیش نمیاد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

انکار نموده و حقیقت را بیان کنید. اگر شاهد یا مدرکی هم دارید ارایه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شما هیچ اطلاعی از سرقتی بودن مال مسروقه نداشته باشید مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود

یک وکیل

امانی بودن مال و فقدان سونیت خود را اثبات نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اگر بابت لپ تاپ پولی به حساب او واریز کرده باشید به عنوان مال خر اموال مسروقه میتوانید مورد تعقیب قرار گیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اصل بر بی‌گناهی شما می‌باشد شاکی باید آگاهی داشتن شما از مسروقه بودن مال را اثبات کند و اصل بر بی‌گناهی شما می‌باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به عدم اطلاع از سرقتی بودن مرتکب جرمی نشده اید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... شما مرتکب جرمی نشد هاید به دلیل فقد سوء نیت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اثبات کنید که اطلاعی نداشتید