مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت

با سلام خدمت وکلای عزیر بنده سرباز نیروی انتظامی و راننده ی خودروی گشت هستم در حین ماموریت با تیر برق تصادف کردیم و بنده طبق نظر پزشکی قانونی از قسمت استخوان بینی دچار شکستگی و پیچ خوردگی رباط داخلی زانو و پیچ خوردگی و پارگی تاندون روکاتورف شانه کبودی در قسمت بینی کبودی در قسمت قداب زانو خراشیدگی حارصه در بند اول انگشت اول و سوم و از قسمت ارنج دست اضهار تالم دارم ، و سوالم این هست که ایا بنا به شرایطی که دارم ( در حین ماموریت و کشف اسلحه و بی سیم غیر مجاز در شهرستان مهاباد که منطقه عملیاتی درگیر هست ) به بنده جانبازی میدن ؟ و چند درصد دیه کامل شامل می شوم . خیلی ممنون از جوابتاتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر شما بی احتیاطی کرده باشید چیزی به شما داده نمی شود و هزینه خسارت را هم باید بپردازید ااما در خصوص مووع جانبازی شما جانباز محسوب نمی شوید و اگر موضوع پرداخت باشد تنها غرامت داده می شود