مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

سلام مغازه ای اجاره کردم که صاحب مغازه بعد از حدود 5ماه از وصل گاز خودداری کرده و باعث ضرر و زیان بنده شده و بنده سه ماه اجاره آخر را نتوانسته بپردازم چون در مغازه به ندرت باز بوده آیا میتوانم برای صرف وزیدن و یا کم کردن اجاره اقدام کنم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در متن سئوال مشخص نشده که آیا مغازه با شرط داشتن گاز اجاره شده یا نه و همچنین مشخص نشده که موجر شخصاً گاز را قطع نموده است یا نه، حال در فرضی که مغازه به شرط داشتن گاز یا وصل شدن گاز در اینده اجاره داده شود و موجر خودداری نماید، فقدان گاز به عنوان عیب محسوب می شود و مطابق مواد 478 و 479 قانون مدنی می توانید برای کاهش اقساط اجاره بها یا فسخ قرارداد اجاره به دادگاه مراجعه نمایید. در صورتی که مغازه با گاز اجاره داده شده ولی موجر راسا به قطع گاز مبادرت ورزیده می توانید دعوای حقوقی رفع مزاحمت از حق را در دادگاه صالح اقامه کنید ممکن است در مراجع کیفری نیز دعوای کیفری مزاحمت از حق را بپذیرند ولیکن در این رابطه اختلاف نظر وجود دارد.

یک وکیل

همکارم پاسخ را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم