مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل بدون مبایعه نامه

سلام. وقت بخیر. لطفا جواب کل سوالات رو بدین.
بنده خونه ای سال 90 برای همسرم خریدم و مبایعه نامه و سند رو به نام ایشان زدم و سال بعد (91) ایشان بدون مبایعه نامه وکالت بلاعزل خونه رو ( فروش و حق انتقال به هرکس و ...با این توضیح که موکل ضمن عقد خارج لازم و نیز انجام عمل منافی مورد وکالت رو از خود سلب و ساقط نمود ) به همراه سند به من (وکیل) داد. یعنی من خریدار نبودم بلکه فقط وکیل در فروش بودم که فروختم پول رو بدم خانمم.
سال96 ایشون به دفترخانه مراجعه و چنین اقرار کرده یک باب خونه به پلاک ثبتی فلان به عوض مهریه از همسرم دریافت نمودم و همسرم به لحاظ مهریه بری الذمه می باشد و هردومون امضا کردیم او به عنوان مقر و من مقرله. (لازم به ذکر است که در اقرارنامه نیز جمله ای یا اشاره ای به وکالت نامه بلاعزل بدون مبایعنامه نشده و نیز هیچ جمله ای یا اشاره ای مبنی بر توافق برای فسخ وکالت نامه بلاعزل نشده است )

1-تکلیف وکالت نامه بلاعزل بدون مبایعنامه چه میشه آیا باقی است یا چون تاریخ آن قبل از اقرار نامه بوده منتفی است.؟
2-اگه من به عنوان وکیلش بفروشم و بعد موکلم (خانمم) بره سند المثنی بگیره و نیاد برای خریدار امضا کنه. تکلیف خریدار و اقدام من وکیل چی میشه؟
3-آیا من به عنوان وکیل فروختم به فروش مال غیر محکوم میشم چون اقرار نامه بعد وکالت نامه بلاعزل بوده؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول منتفی است چون موضوع وکالت منتفی شده اسست. سوال دوم اقدام شما قانونی است و اقدام موکل شما خیر سوال سوم شما محکوم به فروش مال غیر نمی شوید اما در صورت قضایی شدن موضوع حتما وکیل بگیرید