مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیم کارت غیر در گوشیه موبایل شخص

با سلام و خسته نباشید سوال اینجانب ،اینکه سیم کارت به نام شخص دیگری باشد ک در گوشیه بنده با شماره سریال گوشی ک بنام من هست استفاده بشه ایا میشه ثابت کرد ک خط بنام کسی دیگه بوده و بنده استفاده کردم در داخل گوشیه خودم ؟ممنون از طریق دادگاه میشه ثابت کرد ک این خط بنام کسی بوده و در داخل گوشیه شما فعال بوده با سریال گوشی میشه فهمید ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما در زمره سوالات حقوقی نیست. این سوال در گروه سوالات غیرحقوقی قرار دارد. شایسته است که سوال و پرسش خود را از طریق سیستم مخابرات و شرکت مخابرات به شکل دقیق پیگیری بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قابل تشخیص است که از سیم کارت چه کسی استفاده کرده است.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مسئولیت با کسی است که سیم کارت به نام اوست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت لزوم دادگاه می تواند از اپراتور مربوطه استعلام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که مسئولیت با صاحب سیم‌کارت می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با توجه به سریال گوشی
شما مشخص خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز به مدارک ارائه شده شما دارد قابل دفاع است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مسئولیت هرگونه تخلف با صاحب سیم کارت است ، مگر در دادگاه خلاف آن ثابت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادگاه می تواند از اپراتور مربوطه استعلام نماید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله از طرقی استفاده شما از سیم کارت قابل احراز خواهد بود، فعالسازی در گوشی شما، شارژ سیم کارت اعتباری با حساب بانکی شما و ....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مسولیت با شخصی است که سیم کارت بنام او ثبت شده است

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
ملاک مالکیت سیم کارت هست البته تحت شرایط خاصی و اثبات اون امکان دارد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله دقیقا همینطور هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسیهای تخصصی دارد اصولا بله

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر سیم کارتی که در گوشی شما استفاده می‌کنید به نام شخص دیگری باشد، این به معنی نقض حقوقی است و ممکن است باعث مشکلات قانونی برای شما شود. همچنین، این کار می‌تواند منجر به ارتکاب جرم شناخته شده به نام سوء استفاده از اطلاعات شخصی دیگران شود.

در صورتی که می‌خواهید این موضوع را بررسی کنید، بهتر است با مراجع قانونی مشورت کنید این عمل غیرقانونی است و ممکن است به دلیل شکایت صاحب اصلی سیم کارت، شما مورد تعقیب قانونی قرار بگیرید.

ازطرف دیگر، اگر شما قانونی به این سیم کارت دسترسی داشته باشید، مثلاً این سیم کارت به نام شما باشد و شما آن را به شخص دیگری داده‌اید، در صورتی که این شخص این سیم کارت را در گوشی خود فعال کرده باشد، قابلیت پیگیری و ثابت کردن این موضوع وجود دارد. برای مثال، اپراتور شبکه تلفن همراه می‌تواند با بررسی اطلاعات سیم کارت و گوشی، متوجه شود که این سیم کارت در گوشی شخص دیگری فعال شده است.

در هر صورت، بهتر است که به قانون و اصول اخلاقی پایبند باشید و از انجاماینگونه اقدامات خودداری کنید.