مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

باسلام،بنده یک پراید بدون رنگ ازنمایشگاه خریداری،بعد ازیکماه اقدام به تعویض پلاک کردم،که افسر تعویض پلاک حین بازدید به خط وخش روی شماره اتاق داخل کاپوت شک کرده،که با نظارت چند کارشناس،اتاق خودرو تایید وتعویض پلاک شد،بعد از شش ماه اقدام به فروش وکالتی کردم،که خریدار بعداز یکماه،باادعای اینکه ماشین اتاق تعویض شده،ازم شکایت نموده؟حال اگه دادگاه تایید کنه اتاق تعویض شده،چطوری میشه ثابت کرد که افسر تعویض پلاک اشتباه کرده؟ ویا از نمایشگاه شکایت کرد؟ درصورتی که ماشین تعویض پلاک شده.خواهشمند است دراین مورد بنده را راهنمایی نماییدوکارشناس وارد دراین زمینه رامعرفی نمایید.باتشکر.

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
متاسفانه چون در زمان تعویض پلاک نخستین ؛ شما تایید افسر را هرچند یا مشکل گرفتین ؛ اثبات اینکه خودرو در زمان خریداری شما داری عیب و نقص بوده بسیار بسیار مشکل است