مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب مال مشترک

سلام تراکتوری که کاغذ خرید کارخانه آن بنام پدرم بود و در پرونده تقسیم ترکه نیز به اتفاق کلیه ورثه جزو اموال پدرم احصا شده و در دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم مزایده آن قطعی شده است از زمان زنده بودن پدرمان در ید بنده بود . اخیرا برادرم از من بصورت امانت گرفت که با آن زمین آماده کند ولی بعد از چند وقت دیدم که بنام خود پلاک و شماره گذاری کرده است (احتمالا با قولنامه جعلی از پدرم) سوال من این است که کار او با توجه به این که مال مشترک است میتواند عنوان کیفری داشته باشد؟
و اگر پاسخ مثبت است با چه عنوانی از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت نمایید لیکن دفاعیات باید قانونی و دقیق باشد تا بتوانید در این دعوی پیروز شوید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من در ارتباط باشید