مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اجرائیه

محکوم به
1- در خصوص خواسته تقسیم یک ساعت و دوازده دقیقه حقابه در قنات تازه کهریز واقع در شهر y ، حکم به تقسیم حقابه میان وراث مرحوم خانم x از بابت اصل خواسته و پرداخت مبلغ 112500 تومان از بابت هزینه دادرسی و مبلغ 800000 تومان از بابت دستمزد کارشناسی و حق الوكاله وكيل مطابق تعرفه قانونی در وجه خواهان صادر گردیده سهم خواهان از حقابه مذکور چهارده دقیقه و بیست و چهار ثانیه (14/24) و سهم هرکدام از خواندگان بیست و هشت دقیقه و چهل و هشت ثانیه (28/48) می باشد. 2- در خصوص یک قطعه ملک واقع در- کوی - حکم به فروش ملک مذکور و تقسیم وجوه حاصل از فروش میان وراث به نسبت سهم و مطابق گواهی انحصار وراثت صادر گردیده و محکوم عليهم محکومند به پرداخت مبلغ 800000 تومان از بابت دستمزد کارشناسی در وجه خواهان
صادر شده است و پرداخت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت.

راهنمایی کنید ما باید چیکار کنیم و چقدر باید پرداخت کنیم ؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.همه چیز کامل در اجراییه اومده.راجع به ملک هم در اجرای احکام میزارن مزایده وبه نسبت سهم الارث تقسیم میشه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند رؤيت اسناد و مشاوره است