مشاوره حقوقی رایگان - حفاظت اطلاعات و تحقیقات

سلام خسته نباشید
من سال پیش 30ابان 1401 تو مراحل گزینش ارتش،میدان حر تهران بودم
از نظر خودمم تو تمام مراحل امتیاز بالایی داشتم ،
وقتی ک مراحل رو تموم کردم از مسئولین اونجا پرسیدم ک تحقیقات ما چه زمانی صورت میگیره ایشونم گفتن ساله بعد یعنی امسال 1402
ولی هنوز خبری از تحقیقات نیست متاسفانه, آیا امکان داره اینروزا بیان؟
یکی از رفیقامم ک اونروز با هم بودیم تو گزینش ب من گفت ک اسمش تو لیست ردی ها نبوده و شرایطش دقیقا مثله منه
(من استان قزوین ثبت نام کردمو لیستی ب ما ندادن ک قبولی یا ردیمونو مشخص کنه ،دوستم تهران_رباط کریم ثبت نام کرده)

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مراحل گزينش و استعلامات و تحقيقات محلي
طولاني و زمان بر است