مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و عرض ادب
خواهر من حدود8 سال زندگی مشترک داشتند،صاحب یک فرزند 8 ماهه هستند.
سال گذشته در خردادماه زمانی که باردار بودند متوجه اعتیاد همسرشان شدند، اکنون ایشان برای ترک اعتیاد تحت درمان هستند. البته به دلیل عدم مسئولیت پذیری در بر عهده گرفتن مخارج زندگی،اخلاق نامناسب و ... خواهر من تصمیم به جدایی دارند.(از خرداد سال گذشته تمام مخارج زندگی ایشان بر عهده پدرم بوده است).البته ظاهرا بحث خیانت همسر خواهرم هم وجود دارد.
با توجه به تمامی مراحل بالا، خواهشمندست در خصوص اقدامها و راهکاری قانونی برای جدایی ایشان راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به اعتیاد امکان اثبات عسر و حرج زوجه وجود دارد
در خصوص خیانت نیاز به حکم قطعی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بتوانید موارد فوق
را اثبات نماید از موارد عسر و حرج زوجه تلقی می‌شود و امکان طلاق وجود دارد بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید