مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات اعتیاد برای طلاق و عدم تمکین

سلام همسرم از هفتم عیدرفته خونه پدرش ونمیادمیتواند درخواست طلاق به دلیل اعتیاد به شیشه که الان 2روزمصرف نمی کنم بدهد و دوم اینکه آیامیتوانم درخواست عدم تمکین بدهم شرایط دادگاه برای آزمایش اعتیاد تست چند روزه هست؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله میتوانند به استناد اعتیاد دادخواست طلاق دهند شما ابتدا اظهارنامه و بعد دادخواست تمکین را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اعتیاد شما لطمه به اساس زندگی زده است همسرتان با آزمایش اعتیاد می‌توانند به دلیل عسر و حرج بوجود آمده طلاق بگیرد.
از سوی دیگر شما نیز می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به تمکین را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد شما ثابت بشه می تواند طلاق بگیرد.