مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهرم

سلام همسرم 8 ساله اعتیاد داره هر بار قایم کرده قبلش بهم حق طلاق داد و بازم دستش رو شد رفت کمپ الانم چند ساله گذشته از اونموقع اون روز من خونه نبودم برگشتم در رو کلید کرده بود وقتی باز کرد رفتم تو دود کل خونه رو گرفته بود الان میتونم با توجه به اون حق طلاق و اینکه بعد اون تاریخ تکرار کرده و رفته کمپ طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق طلاق دارید می توانید دادخواست طلاق بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با ثابت کردن غسر وحرج خود درخواست طلاق نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک کافی در خصوص اعتیاد همسرتان دارد میتواند دادخواست طلاق به علت عسر و حرج زوجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما وکالت در طلاق داشته باشید دیگر به موارد گفته شده شما نیازی نمی باشد می بایست وکالت نامه شما را مطالعه کنم برای گرفتن ‏ به طلاق به تنهایی نمی توانید اینارو کار را انجام داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد وکالتنامه دارد
بنظر امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما وکالت در طلاق داشته باشید شما میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حق طلاق تان مشروط نیست می توانید اقدام نمایید در غیر این صورت بدوا باید وقوع شرط را اثبات نمایید ،
اعتیادی که به اساس زندگی مشترک خلل وارد آورد و حداقل دو الی سه بار سابقه ترک ناموفق زوج موجود باشد می تواند از موجبات طلاق به درخواست زوجه باشد