مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در زندگی

سلام مادر خانم بنده زیر پای زنم نشسته 2 ماه رفته شهرستان خونشونم عوض کردن به هیچ کسم ادرس ندادن فقط یه شماره تلفن دارم یه بچه شیر خوارم دارم که مادرش تا حالا ازش خبر نگرفته در ضمن سن زنم کمه 17سالشه من عدم تمکین زدم اگه راهی هست من رو راهنمایی کنید واقعا دیگه صبرم تموم شده من خانمم رو دوست دارم میگه بیا طلاقم بده مهرم هم میبخشم بدون هیچ دلیلی

پاسخ ها :

یک وکیل

شما اگر علاقه به زندگی دارید باید اخلاق همسرداری را یاد بگیرید. بهتر است به مرکز مشاوره خانواده مراجعه کنید