مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک توسط فروشنده

یک واحد آپارتمان 10 سال پیش خریداری کردیم. این ملک را از شخصی خریداری کردیم که سند بنامش نیست. پنج میلیون تومان برای انتقال سند نگه داشتیم. بعد از این همه سال سازنده که سند بنام اوست با ما وارد مذاکره شده که بابت انتقال سند مبلغ فوق را با احتساب تورم از ما بگیرد. آیا ما موظف به پرداخت مبلغ مورد نظر ایشان هستیم؟ آیا حذف فروشنده در این انتقال سند مشکل ساز نخواهد شد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

فقط مطابق مبایعه نامه عمل شود و اگر توافقی صورت می گیرد باید فروشنده هم موافق باشد و توافق نامه تنظیم کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اصولا چون مالك نبوده
با فروشنده واقعي بايد مذاكره و توافق نماييد