مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی

باسلام میخواستم بدونم کل هزینه های مربوط به دادخواست و طی شدن مراحل اعتراض ثالث برای خودروی توقیف شده توسط اجرای ثبت حدود چقدر هست؟ ارزش خودرو 40 میلیون تومان است.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سه نیم درصد مبلغ خواست ه در مرحله بدوی
و هزینه دادرسی دعاوی مالی در مرحله اعاده دادرسی و اعتراض ثالث مطابق هزینه آن در مرحله فرجام خواهی (5% محکوم به) و همچنین، هزینه دادرسی در مرحله واخواهی برابر هزینه آن در مرحله تجدید نظر (4% محکوم به) است.