مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

باسلام بنده دیردز در تاریخ 98/7/21 با خودروی سراتو که بنظر سه سال از ساختش میگذره تصادف کردم درب راننده به اندازه سه کف دست تو رفت بنده مقصر شدم رنگ ماشین سفید و قیمت نو اش سیصد میلیون هست
1 شنیدم جدیدن قانونی تصویب شده بابت افت قیمت نمیشه شکایت کرد آیا درسته !
2 بنظر شما خسارت افت قیمت چقدره میشه اگه تو شواری حل اختلاف بگم ندارم تخفیفی میدن
3 طرف بیمه بدنه داره اگه ازم شکایت کنه می‌تونه از اونم استفاده کنه
4 من کارگرم و طرف میگه تقریبا بیست و پنج میلیون میشه که باید بدم نمی‌گم ندارم ولی این مبلغ سه سال پسندازه منه آیا این انصافه که بابت تورفتگی روی در ماشینش این بلاروسر من بیاره
5 بیمه شخص ثالث هم میگه من خسارت نمی‌دم خودم صاف کار نقاش دارم که این کار بیمه شرایطمو بدتر از بدتر کرده با بیمه چیکار کنم آیا خسارت دیده می‌تونه بابت این موضوع هم ازم شکایت کنه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر درست نیست و می توان شکایت کرد رقم بین 6 الی 10 میلیون خواهد بود و در خصوص سایر سوالات رضایت مضروب مهم است