مشاوره حقوقی رایگان - مکان ملاقات فرزند

سلام 1ماه هست که طلاق گرفتیم و جدا از هم زندگی میکنیم فرزند دخترم 5ساله میباشد که دادگاه تا7سالگی حضانت رو به زنم داده و برای من 48 ساعت درهفته حق ملاقات گذاشته هر دفعه که میرم دحترم را تحویل بگیرم هر دفعه یجاست موقع تحویل یجا موقعی که تحویل میخواهم بدم یجا دیگه باید برم درصورتی که من برای او خانه هم اجاره کردم که وقتی میخواهم برم دخترم رو تحویل بگیرم وتحویل بدم بچه اذیت نشه ولی ایشون هردفعه که بهش میگم جواب سربالا میده .خواستم بدونم میتونم از دادگاه برای تحویل وتحویل دادن فرزندم جایی رو برامون انتخاب کنه یانه ??

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به اختلاف در این خصوص از طریق دادگاه در خصوص تعیین مکان ثابت اقدام نمایید