مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام
اگر زن مهریه و نفقه خود را با اکراه و اجبار در دفترخانه ببخشد و شاهد هم در دفترخانه برده شده و امضا زدند و در ازای بخشش مهریه وکالت طلاق بگیرد و ابرا کرده باشد می تواند شکایت کند که به زور این کار را انجام داده و مهریه خود را برگرداند؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
برابر قاعده اقدام صحيح است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اثبات این مسأله بسیار سخت هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در مرجع قضایی باید اکراه و اجبار شما احراز و اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد امضاء کرده باشد دادگاه ادعای اکراه را به راحتی نمی پذیرد.