مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام خسته نباشید
سال 98 به شریک خودم وکالت کامل دادم برای انجام کارای شخصیم چون خودم خارج از کشور بودم،سال پیش متوجه شدم برخی از اموالمو که به صورت قولنامه بودن به شخص دیگری از خانواده خودش صلح کرده بدون انتقال پول ،آیا من میتونم اقدامی انجام بدم جهت کلاه برداری یا خیانت در امانت ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام وکیل به ارایه حساب های زمان وکالت را بدهید اگر خارج از وکالت کاری کرده باشد قابل ابطال هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون با شرایطی خاص امکان ابطال قرارداد یا مطالبه ثمن معامله طبق قیمت روز وجود خواهد داشت و