مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده تصادفی کردم و مقصر شدم و کارشناس راهور خسارت مالی طرف مقابل رو66میلیون تومن اظهار کرده و به شورای حل اختلاف ارسال کرده حالا طرف مقابل میگه من بعضی از فاکتور هام جامونده و میگه مبلغ خسارتم بیشتر از 66میلیون تومن هستش حالا من میخاستم ببینم اگه پرونده به دادگستری ارجاع بشه قاضی حرفشو قبول میکنه و بهش اجازه اعتراض به این مبلغ رو میده و میگه فاکتور هاتو ارائه بده یا همون66تومن رو تایید میکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بعد از تامین دلیل و کارشناسی میزان خسارات براورد میشود و قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میتواند به نظریه کارشناسی اعتراض نماید و