مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو

سلام و خسته نباشید
6 ماه پیش یه ماشین تو اتوبان از عقب زد بهمون
تصادف شدیدی بود در حدی که شاسی عقب ضربه خورده. بیمه 16 ملیون از خسارت رو داد و برا بقیه اش شکایت کردیم
نمایندگی رسمی ایران خودرو میگه 50 ملیون خرج داره ماشینتون
ماشینمون هم 206SD مدل 93 هستش با دو لکه کوچیک رنگ
کارشناس اول 38 ملیون خسارت و 15 ملیون افت قیمت نوشت که طرف اعتراض داد
کارشناس دوم 30 تومن خسارت و 10 تومن افت قیمت نوشت که ما اعتراض کردیم
مرحله سوم رفت برا سه تا کارشناس که با هم دیگه 35 خسارت نوشتن 10 افت قیمت
با توجه به اینکه نمایندگی رسمی خرج ماشین رو 50 تومن گفته و افت قیمت خودرو هم به خاطر ضربه خوردن شاسی بیشتر از 30 ملیون هستش خیلی کم ننوشتن کارشناس ها؟
1. کاری میشه کرد؟
2. توی همچین پرونده ای که مبلغ مورد شکایت کم هستش وکیل گرفتن کار درستیه؟
3. دستمزد وکیل چجوری تعیین میشه؟ مثلا ده درصد از کل پول رو قبول میکنه؟
4. هزینه دادرسی رو ما داریم پرداخت میکنیم تهش از طرف مقابل هزینه ها رو میگیرن؟ تا اینجا حدود 5 تومن خرج کردیم
5. 6 ماهه ماشین توی پارکینگمون مونده میشه برای این 6 ماه خسارتی گرفت؟
6. اگه طرف بخواد اقساطی خسارت رو بده ما میتونیم قبول نکنیم؟ یا دادگاه تصمیم میگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید بهتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در مهلت مقرر به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

و دادگاه هم اصولا بر اساس نظریه کارشناس
میزان خسارت را تعیین خواهد کرد

بله تمام هزینه ها و هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی قابل مطالبه است
و خواب خودرو فقط به تاکسی و وانت و خودرو شخصی که وسیله امرار معاش است تعلق خواهد گرفت
اکر حکم قطعی اعسار محکوم علیه صادر شود مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد و شما مکلف هستید که اقساط را قبول نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و حق الوکاله توافقی است و تصمیم با دادگاه است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شم میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید.
حق الوکاله وکیل توافقی می باشد.
هزینه دادرسی از طرف مقابل قابل مطالبه می باشد.
در شرایطی که خودرو وسیله امرار معاش شما باشد به شما تعلق می‌گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به نظریه کارشناسی معترض هستید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد ،
در صورتی که توان و استطاعت مالی اخذ وکیل دارید بهتر است وکیل بگیرید در ضمن می توانید حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی و تاخیر تادیه را هم از طرف مقابل تان بگیرید ،
در صورت تمایل به همکاری با بنده تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان طرح دعوی برای شما وجود دارد و انتخاب و داشتن وکیل تصمیم شخصی است و حق الوکاله هم به صورت توافقی تعیین می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
قانونا ده درصده ولی برای وکیل برای این مبلع ده درصد نمی صرفه
بلی
خیر
دادگاه تصمیم می گیره

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

1_میتونید اعتراض بدین و گزارش کارشناس یا فاکتور نمایندگی ایرانخودرو رو بدین به کارشناسا.اما خاطرتون باشه،خدمات نمایندگی گرونتر و کیفیتش کمتر هست.
2_وکیل گرفتن همیشه کار درستیه.
3_توافقی هست،همکاران حتما کارتون رو با قیمت مناسب راه میندازن.
4_بله
5_خیر مگر خودرو وسیله کسب درآمدتون باشه
6_خیر،دادگاه تصمیم میگیره

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید به نظریه کارشناسی با ارائه اسناد و مدارک مربوطه از جمله نظریه نمایندگی رسمی ایران خودرو اعتراض نمایید وکیل گرفتن موضوع اختیاری است اما با توجه به اینکه ده درصد از کل خواسته مبلغ ناچیزی می شود معمولاً برای وکلا نمیصرفه هزینه دادرسی که پرداخت کرده اید نهایتا می توانید از طرف دریافت نمایید خودروی شما خودروی شخصی است که وسیله امرار معاش شما نیز نمی باشد پس نمی توانید خسارت خواب خودرو دریافت کنید در صورتی که دادگاه تشخیص بدهد که طرف معسر است درحکم خسارت را به صورت اقساط قید خواهد کرد و شما �ایتاً می‌توانید ملائت طرف را در جلسات رسیدگی رسیدگی به اعسار با دلیل و مدرک اثبات کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید در مهلت مقرر به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید در مهلت مقرر به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید برای خواب خودرو باید اثبات کنید که ماشین وسیله امرار معاش است تعلق خواهد گرفت

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر رای صادر نشده است تقاضاي نظریه تکمیلی کارشناسی مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید باز هم به نظر کارشناسان اعتراض نمایید و ارجاع به کارشناسی 5 نفره نمایید .
هزینه خواب ماشین معمولا برای تاکسی یا ماشین هایی است که شغل آنها وابسته به ماشین می باشد .
در صورت پذیرفتن اعسار و قطعی شدن آن کاری نمی توان کرد جز پیدا کردن اموالی از محکوم علیه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مقصر توسط کارشناسان راهور تعیین می شودهزینه ها توسط کارشناس کارشناسی می گردد تمام هزینه ها منجمله هزینه دادرسی و کارشناسی و وکیل قابل مطالبه میباشد برای خودروهایی که فعالیت می کنند مانند وانت تاکسی اصطلاح انتخاب خودرو قابل مطالبه میباشد

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام اعتراض به نظر کارشناس اقدام شود، ودر مورد اقساط دادگاه تصمیم کیرنده است