مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پروانه ساختمان

با سلام سال 99 ساختمانی کلنگی رو پروانه واسش گرفتم و کلیه هزینه هارو هم پرداخت کردم ولی هیچ کاری رو ساختمان انجام ندادم الان برای تمدید پروانه رفتم گفتن باید کلی هزینه ها به روز محاسبه بشه و پرداخت کنید؟ ایا درست هست باید پرداخت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجوز های صادر شده در زمینه ی ساخت و ساز از جمله پروانه ی ساختمانی˓ حداکثر به مدت دو سال پس از تاریخ صدور آن دارای اعتبار است. و بعد از آن باید دوباره اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید چه هزینه هایی است هر هزینه ای خیر