مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام
با عنایت به داشتن حکم عمدی ضرب و جرح از طرف دادگاه و ارتکاب آن توسط نامزد (مرد) (با شرایط عقد دایمی و بدون گرفتن عروسی و زندگی در خانه پدری من و همبستری با همسر در زمان عقد-زندگی مشترک شروع نشده است و عدم پرداخت نفقه توسط مرد) در خصوص تمکین می توان قاضی را مجاب به رد تمکین نمود.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر هنوز باکره اید حق حبس دارید و تمکین رد میشود . درصورت تمایل تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نامزدی مربوط به قبل از عقد است شماوقتیدعقدکردید زن وشوهر هستید واگرکه باشوهرتان نزدیکی کرده باشید وباکره نباشید باید ازوی تمکین کنید والا ازنفقه محروم میشوید مگراینکه درعدم تمکین نکردنتان عذرموجهی داشته باشیدمثلاوترس از ضرب وشتم جانی ومالی وشرافتی وباید اثبات کنید