مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن

سلام و‌وقت بخیر
9 سال عروسی کردم پدرم یک واحد آپارتمان کمک کرده نشستیم تو این چند سال،حالا به همسرم گفته ظرف چندماه دنبال جا باشد چون واحدشو‌لازم داره
چندسال قبل یک زمین گرفتیم به نام‌من هست ایشون میگن باید اون زمین و بفروشیم تا بریم خونه بگیریم فقط به این شرط بلند میشه
میخواستم ببینم میتونم از ایشون شکایت کنم؟و بابت این چندسال که کاملا رایگان ساکن بوده میتونم چیزی دریافت کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

مطالبه اجاره بهای ملک از داماد الزام به تهیه مسکن توسط زوج تهیه مسکن برای زوجه