مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن توسط زوجه

باسلام و عرض خسته نباشید،بنده همسرم دعوای الزام به تهیه مسکن نموده ومن محکوم شدم وقطعی شده الان برام اجراییه صادر شده و30روز فرصت دارم اعسار بدم اگر اعسار بزنم و اثبات کنم که توانایی تهیه مسکن به هیچ عنوان ندارم نتیجه چی میشه.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بهتر است چنین نکنید و به‌ هر نحو مسکنی تامین نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

زوجه بعدا میتواند عسر حرج خود را اثبات کند و دلیل موجهی برای عدم تمکین ایشان است