مشاوره حقوقی رایگان - سرباز نیروی انتظامی

باسلام حدود 25روز پیش یعنی 29/6/98ما به همراه کادر نیرو انتظامی گشت بودیم و به دستور کادر اقدام به تعقیب و گریز کردیم و بعد چپ کردیم کادر هیچ صدمه ندید اما منه سرباز زانوی پای چپم 50سانت پاره شد و تا استخوان دیده شد خواستم ببینم جانبازی بهم تعلق میگیره؟ و چند درصد بهم باید بدن ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
كاركنانی كه یك یا چند عضو خود یا بخشی از آن را برای همیشه از دست دهند یا بیش از یك سال از خدمت منفك و تحت معالجه قرار گیرند و یا به علت فقدان سلامتی تمام یا بخشی از توان كاری خود را از دست بدهند و تا یك سال كارآئی خود را بدست نیاورند در شرایط آسیب دیدگی شما جانباز و در سایر موارد معلول شناخته می شوند.